Concepten & arrangementen
Concepten maken wij niet zelf, die maken wij samen met u. U geeft aan wat het doel is van de bijeenkomst of welk resultaat gehaald dient te worden en wij reiken u “bouwstenen” aan. Dat gaat dus wat verder dan het kiezen van een locatie en het maken van afspraken m.b.t. eten en drinken.
De bouwstenen bestaan niet uitsluitend uit “hardware”, maar ook uit kennis en ervaring als het gaat om evenementenorganisatie, trends op het gebied van eten en drinken, inrichting en activiteiten.
Is dit nog te weinig concreet? Enkele voorbeelden van concepten en arrangementen:
- Running dinner dwars door het Museumkwartier met evt. een spel- en competitie element
- Kook- en wijnworkshop in onze monumentale keuken
- Food & Beverage Trendtour door Utrecht of Amsterdam
- “Bring your own buffet”. U neemt de ingrediënten mee en wij gaan aan de slag!
- Oude Hortus experience. Een tour door de mooiste stadstuin van Utrecht met een walking dinner in de kassen
- Een presentatie door onze directie over de kracht van hospitality in een dienstverlenende organisatie.
- “Taste of the unknown”. Grensverleggende ervaring. Schokkend, leerzaam en grensverleggend